Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч команди переможців шкільного кубку України з «Що? Де? Коли?» та «Брейн-рингу» з заступником міського голови Олександром Шикуленком

16 листопада о 16-00 вприміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького,75,7 поверх, біла зала) відбудеться  зустріч команди переможців шкільного кубку України з «Що? Де? Коли?» та «Брейн-рингу»з заступником міського голови Олександром Шикуленком.
 Довідка:
Кубок України проводився у місті Одеса. Організаторами турніру виступила Ліга українських клубів. Наше місто представляли дві команди: в молодшій групі – команда дев’ятикласників «Сиквел», в старшій групі – команда десятикласників «Сдается в аренду». Обидві команди займаються інтелектуальними іграми під керівництвом Оксани  Балазанової - педагога-організатора клубу за місцем мешкання «Ерудит» Соборної районної філії. Команда «Сиквел» зуміла завоювати відразу два Кубки: в турнірі з гри «Що? Де? Коли?» та в турнірі з гри «Брейн-ринг». Склад команди: Савенко Софія, Піскун Марія, Зелікман Борис, Пасько Євген, Бахметьев Богдан.