Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття ЦНАПу «Лівобережний» та сервісного центру МВС України

   01.11.16 об 11.00 за адресою: пр. Слобожанський, 31-Д, 2 поверх відбудеться урочисте відкриття ЦНАПу «Лівобережний» та сервісного центру МВС України. Участь у заході візьмуть міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Керівник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, міській голова Дніпра Борис Філатов, в.о. заступника міського голови Яніка Мерило.
Також одразу після відкриття ЦНАПУ та сервісного центру( на виході зліва)   міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і міський голова Дніпра Борис Філатов дадуть брифінг  про початок реформування пожежної служби.

  УВАГА!!! Від’їзд представників преси від шлагбаума міської ради о 10.00!!! Попередня акредитація обов’язкова! При собі необхідно мати посвідчення журналіста!
   Довідка:
1 листопада стартує спільний пілотний проект Міністерства внутрішніх справ України та Дніпровської міської ради. Дніпро став другим містом після Києва, де відкрито подібний ЦНАП: в одному приміщенні відкриті офіси, он-лайн послуги без участі чиновника, моніторинг роботи та зворотній зв’язок.
Приміщення (240м2) – сучасний та комфортний офіс для громадян і бізнесу. 14 адміністраторів надаватимуть 174 адмінпослуги.
Переваги сервісного центру – сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів, підготовлений персонал.
Центр надаватиме платні та безоплатні послуги: видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення та видача номерних знаків. 
У ЦНАПі  можна зареєструвати земельні ділянки, отримати реєстрацію речових прав на нерухоме майно та інше, отримати витяг з ДЗК тощо.  Центр працюватиме за розширеним графіком: пн. вт. чт – з 9 до 18, ср – з 9 до 20, пятн. – з 9 до 16.45, сб – з 9 до 16, без перерви.