Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ІV Міський фестиваль дитячої творчості «Почути один одного»

    24 вересня з 11.00 біля літнього театру Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбудеться ІVМіський фестиваль дитячої творчості «Почути один одного» для дітей з особливими освітніми потребами та дітей-інвалідів.
   Учасники заходу: діти з особливими освітніми потребами та діти-інваліди, студенти-волонтери вищих навчальних закладів (Дніпропетровський національний університет імені О. Гончара,  Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Дніпропетровське педагогічне училище та ін.), дитячо-молодіжні творчі колективи навчальних закладів міста.
Програмою заходу передбачено роботу різноманітних творчих студій, майстерень та інших розваг із залученням дітей з інвалідністю до активної творчості.
   Мета фестивалю: поширення кола друзів дітей та учнівської молоді з особливими освітніми потребами, привернення уваги громадськості до створення сприятливих умов для творчого розвитку дітей з інвалідністю, сприяння ефективному впровадженню інклюзивної освіти в навчальних закладах міста.