Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація програми з реалізації продукції КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування»

22 вересня о 17-00 у Будинку профспілок (пр. Д. Яворницького,93, 2 поверх, актова зала) відбудеться презентація програми з реалізації продукції КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» (м. Харків). Презентацію проведе заступник директора КП, начальник виробничої лабораторії, к.м.н. Людмила Лобойко.
Довідка:
З метою покращення дитячого харчування та забезпечення дітей 6-36 місячного віку екологічно чистим та повністю натуральним харчуванням, в Дніпрі розпочнеться програма з реалізація продукції КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» (м.Харків).  Для ознайомлення населення з продукцією 22092016 року  проведуть презентацію-семінар для лікарів-педіатрів та сімейних лікарів.  Лікарям та всім бажаючим буде надано можливість продегустувати продукцію, отримати повну інформацію щодо виробництва дитячого молочного харчування, 
Вже з 12 жовтня 2016 року кожна мама Дніпра отримає можливість придбати повністю натуральне молочне харчування для прикорму дітей від 6 місяців. Продукція КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» (м.Харків) буде реалізовуватися зарекомендацією педіатрів в пунктах видачі дитячого молочного харчування, зручно розташованих у  поліклініках міста. На теперішній час відкрито 12 пунктів видачі молочного харчування.