Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття Шелтера – соціального притулку для жінок та дітей, що потерпають від насилля у родинах

22 вересня об 11-00 у Центрі ресоціалізації матері та дитини «Нова я», що працює на базі Дніпропетровського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ – 100% життя» (вул. Робоча, 24-А, блок 7) відбудеться урочисте відкриття Шелтера – соціального притулку для жінок та дітей, що потерпають від насилля у родинах.Участь у заході візьме заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.
Перед початком урочистого відкриття  відбудеться коротка прес-конференція, в якій візьмуть участь:
-                     Світлана  Єпіфанцева – заступник міського голови ;
-                     Лілія Ковальова -директор департаменту соціальної політики  Дніпровської міської ради;
-                     Інна  Супрун - директор  Дніпропетровського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей  та молоді;
-                     Тетяна Тарасова– керівник програм з питань ВІЛ/СНІД в Україні Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ;
-                     Олександр Колісник– голова Дніпропетровського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації  "Всеукраїнськамережа 100% життя";
-                     Людмила Коломоєць– керівник Центру ресоціалізації матері та дитини «Нова Я» Дніпропетровського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації  "Всеукраїнська мережа 100% життя".
Довідка:
Унікальність даного   Шелтера в тому, що він прийматиме  жінок з  їх власними дітьми. В Україні в існуючих  закладах соціального захисту  до теперішнього часу це не практикувалось.  Таким чином, родини, що потерпають від насилля, не розлучатимуться,  матимуть змогу пройти курс соціальної реабілітації  та адаптації до нормального життя у сучасному суспільстві разом. Перевагою у прийнятті на перебування в Шелтері Центру ресоціалізації матері та дитини «Нова Я» користуватимуться родини з числа осіб, що потрапили у складні життєві обставини, представники ВПО з вразливих категорій населення.
Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 10-15.