Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття першого міського фестивалю науки, техніки та сучасних технологій Interpipe TechFest 17-18

17.09.16 о 11.30 вул. Космічна 20, парк розваг «Лавина» - відбудеться відкриття першого міського фестивалю науки, техніки та сучасних технологій Interpipe TechFest 17-18 за участю міського голови Дніпра Бориса Філатова.
Фестиваль розподілений на три блоки: популярний, освітній та інвестиційний. Перший буде представлений робототехнікою, дронами, хімічними та фізичними експериментами, технічними хобі. Відвідувачі стануть свідками віртуозного дрифт у на радіокерованих моделях машин, візьмуть участь у батлі роботів, вболіватимуть за учасників чемпіонату з пілотування дронів тощо.
Освітній блок продемонструє модель технічної освіти в мініатюрі – від позашкільних навчальних центрів до спеціалізованих ліцеїв та вишів. Також тут анонсують запуск в Дніпрі проекту STEM, який спрямований на популяризацію інженерно-технічних професій серед школярів.
В рамках інвестиційного блоку будуть представлені найкращі українські майданчики для запуска й розвитку стартапів – науковий парк «Київська Політехніка», стартап-школа Sikorsky Challenge, стипендіальна програма «Завтра.ua». Київський Hub 4.0 представить галерею українських інновацій з 10 винаходів. Бізнес-інкубатор Innovation Box проведе speed-dealing session, в межах якої інвестори венчурних фондів поділяться зі стартаперами досвідом, оцінять їхні проекти і, можливо, укладуть попередні угоди про співпрацю.
Будуть представлені також дві спеціальні зони – «Космос» та «Сучасна промисловість».