Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «У Дніпрі пройде перший міський фестиваль науки, техніки та сучасник технологій «Interpipe Tech Fest»»

14 вересня о 10-00 в будівлі міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему: «У Дніпрі пройде перший міський фестиваль науки, техніки та сучасник технологій «InterpipeTechFest»». Участь у прес-конференції візьмуть: в.о. заступника міського голови Яніка Мерило, директор з корпоративних відношень ИНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.
Довідка:
15 інтерактивних локацій фестивалю представлять сучасну інженерію в популярному і доступному вигляді. Відвідувачі зможуть навчитися збирати роботів, пілотувати дрони, побачити і взяти участь у видовищних експериментах. Любителів крутих технічних хобі чекає виставка авто / авіа / ракетних моделей, майстер класи зі створення керованих прототипів. Шанувальники напряму «Зроби сам (DIY)» зможуть протестувати новинки електроінструментів і покерувати елементами розумного будинку. У Showroomindustriality організатори покажуть, чим займаються виробничі роботи. У зоні Spacecenter - популярно про космос і космічні технології. 
У програмі фестивалю - відкритий лекторій, який пройде в популярному форматі TED «просто про складне». Протягом двох днів 50 спікерів розкажуть про інтернет речей, майбутнє робототехніки, інноваційні екосистеми, бізнес інкубатори, електронний уряд Дніпра, сучасну технічну освіту і, звичайно, Space технології космічної столиці України. 
Перший міський фестиваль науки, техніки і сучасних технологій InterpipeTechFest відбудеться 17 - 18 вересня в парку розваг «Лавина». Відкриття 17 вересня об 11-30.