Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Вручення гуманітарної допомоги (лікарських препаратів)

13 вересня  о 14-00 у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 (вул.Панікахи,53) відбудеться вручення гуманітарної допомоги (лікарських препаратів). Участь у заході візьме Андрій Бабський –в. о.  заступника міського голови, директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР.
Довідка:
Гуманітарну допомогу надав  благодійний фонд «Фармварта». Це лікарські препарати на суму 1 млн. грн.:  Сомазина 500 – 2583 уп. та Сомазина 1000 – 300 уп. для лікування хворих неврологічного профілю у м. Дніпро. Це вже не перша благодійна акція.  Мешканці міста, які страждають на неврологічні захворювання, в рамках акції  «Інсульт без наслідків» отримають можливість безкоштовно лікуватися сучасним іспанським препаратом  для відновлення «Сомазина».
 З 1 вересня в Дніпрі проходить щорічна кампанія вільного вибору лікаря первинної ланки. Мешканці  міста можуть звернутися в амбулаторію загальної практики за місцем проживання або реєстрації, обрати свого сімейного лікаря та отримати консультації з питань здоров’я або лікування захворювань, в тому числі і вищезазначеними препаратами.