Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція одразу на дві теми: «Про проведення в Дніпрі Міжнародного турніру з бадмінтону серед юніорів «Ukraine International» та «Дніпро – спортивна столиця України: показові виступи спортсменів федерацій міста»

13 вересня о 14-00 у будівлі міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція одразу на дві теми: «Про проведення  в Дніпрі Міжнародного турніру з бадмінтону серед юніорів «UkraineInternational» та «Дніпро – спортивна столиця України: показові виступи спортсменів федерацій міста». Участь у прес-конференції візьмуть : Олександр Шикуленко – заступник міського голови, головний тренер збірної команди з бадмінтону серед юніорів – Владислав Дружченко.
Довідка:
У змаганнях «UkraineInternational»  візьмуть  участь спортсмени з багатьох країн світу  - Молдови, Казахстану, Угорщини, Чехії та 8 областей України. Нашу країну на турнірі представлятимуть  понад 40 спортсменів – чемпіони України, майстри спорту України.
Головним суддею змагань буде Ерік Лигтвоєт (Голандія).
Учасники змагатимуться за олімпійською програмою в одиночних, парних та змішаних категоріях.  За результатами турніру будуть відібрані спортсмени, які візьмуть участь в юніорському Чемпіонаті Європи-2017