Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міжнародний джазовий фестиваль «Джаз на Дніпрі»

10 та 11 вересня у Дніпрі в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця» проходитиме фестиваль «Джаз на Дніпрі». Два дні на мешканців та гостей міста чекатимуть: два джазових марафони у форматі open-air за участю зарубіжних зірок, серія майстер-класів у консерваторії ім. Глінки, спільний концерт дніпровських музикантів та відомих зірок, а також гала-вечір  "MenorahJazzNight" у культурно-діловому центрі «Менора».
   Зокрема, на фестиваль завітають музиканти світового масштабу:  Сайрус Честнат (США), Рік Маргітца (США), Пол Болленбек (США), Венсан Буржекс (Франція), Денісс Пашкевич (Латвія), Олів’є Кер Оріо (Франція), Рікард Мальмстен (Швеція), Танель Рубен (Естонія), Валерій Щерица (Білорусь), молоді зірки Нью-Йоркського Лінкольн Джаз Центру — Майкл Мвенсо та група “The Shakes”, а також колишні дніпряни Андрій Кондаков, Ірина Роділес, Віктор Двоскін. Вперше в Дніпрі виступатиме відомий трубач, 5-разовий володар «Греммі»  Ренді Брекер.
  На основному майданчику фестивалю Україну представить квінтет Дмитра Александрова  (Bobeen), легендарна група «Кредо» та переможниця конкурсу «Євробачення» Джамала.
   Фестиваль проходитиме на Монастирському острові. Початок  о 17.00.