Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виставка світлин міського фотоконкурсу «Кольори ДНІПРА»

10вересняз 14.00 до 16.00 на Фестивальному причалі проходитиме виставка світлин міського фотоконкурсу «Кольори ДНІПРА». О 15.30 розпочнеться урочиста церемонія нагородження переможців.
           З нагоди Дня міста протягом серпня управлінням молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради проводився міський фотоконкурс «Кольори ДНІПРА». За умовами конкурсу участь могли взяти як професіонали, так і початківці, віком від 14 до 35 років. Загалому конкурсі взяли участь 25 молодих фотографів, які представили на розсуд журі 166 робіт всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.) за тематичними рубриками: «Ми різні. Ми разом»; «Невідомий Дніпро»; «Краса рідного краю»; «Посмішка дніпрян»; «Дзвінок історії».
Надіслані роботи мали відображати реальні життєві ситуації, а зміст фотографії мав донести до глядача реально існуючі в нашому житті тенденції щодо розвитку молоді, як рушійної сили, показати красу та історію рідного краю, виражати емоції навколишнього світу.
Визначення переможців відбувалося за версією членів журі, до якого входять: Дмитро Розмериця - фотограф управління інформаційної політики Дніпропетровської міської ради (https://www.facebook.com/profile.php?id=1000012352035..);Євгеній Хіль – фотограф, керівник фотошколи «Lustre» (https://vk.com/eugenehill); Гера Губанов – молодий фотограф, який досяг вже певних результатів, його ім’я досить відоме в Дніпрі, а роботи не можуть не радувати (https://vk.com/gubanov_gera).