Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація-бенефіс «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення»

10 вересня з 10.00 до 15.00 у парку ім. Лазаря Глоби проходитиме презентація-бенефіс «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення». Під час заходу проходитиме:
представлення інформаційних стендів бібліотек різних систем і відомств, які презентуватимуть історію, сучасний розвиток бібліотек Дніпра та спектр їх інноваційних послуг; тематичні виставки та перегляди книжкових та періодичних видань з фондів бібліотек; майстер-класи, бібліографічні огляди та усні журнали від представників провідних бібліотек; рекомендації з пошуку законодавчої та правової інформації в електронному режимі; виставка-продаж продукції провідних видавництв та книготорговельних організацій області; розпродаж видань з обмінно-резервного фонду; проведення літературних конкурсів та вікторин.
    Організатори заходу: громадська організація «Дніпропетровська бібліотечна асоціація», обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія.
   Мета заходу: представлення широкій громадськості сучасних можливостей бібліотек, їхніх унікальних фондів, інноваційних послуг, які бібліотеки надають місцевим громадам, використання на практиці Інтернету та інформаційних технологій.