Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фестиваль фарби „Kolir Fest”

28.08.16 о 16.00 на головній площі Центрального міського дитячого парку ім. Лазаря Глоби управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради спільно з івент-туристичним клубом „TOURBO” проведе фестиваль фарби „Kolir Fest”. Захід приурочений до Дня Незалежності України. Орієнтована кількість учасників та гостей - 3 000 людей. Учасників заходу привітає начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради Руслан Буленок.
Довідка:
  „KolirFest” – щорічний яскравий музичний фестиваль, на якому учасники обсипають один одного різнокольоровими фарбами Холі. Цього разу свято буде ще масштабніше та цікавіше, а саме: організатори чекають всіх в різних костюмах супер героїв, злодіїв та персонажів із мультфільмів, де вони зможуть зануритися в атмосферу кращих хітів літа 2016 від топових DJ та отримати незабутні емоції. Всі присутні візьмуть участь в різноманітних конкурсах, де найактивніші отримають подарунки.
   На цьому фестивалі організатори пропонують: розпис по тілу, майстер - класи, ярмарок, для діток нашого міста також розроблена цікава програма.
Найкрутіші селфі учасники зможуть зробити у спеціальній фотозоні,   а в перервах  скуштувати найсмачніші хот-доги, лимонад і морозиво.
Більше інформації про майбутній фестиваль можна дізнатися в соціальних мережах:
          ВКонтакте: https://vk.com/kolirfest16
          Instagram: https://instagram.com/kolirfest
          Facebook: https://facebook.com/kolirfest