Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Спортивно-патріотична гра «Котигорошко-2016»

     26 серпня о 10.00 у Міському молодіжному парку дозвілля та відпочинку «Новокодацький» ( вул. Набережна Заводська, 53) відбудеться щорічна спортивно-патріотичної гри «Котигорошко-2016». Привітає учасників заходу заступник міського голови Олександр Шикуленко.
    Гра приурочена до 25-ї річниці Незалежності України.У ній беруть участь 8 команд (по 10 дітей в кожній команді) зі складу районних філій комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр», а також 8 команд по 20 дітей вболівальників. У цьому році команди учасників будуть складатись із двох вікових категорій (молодша - 6 вихованців віком  від  10 до 12 років та старша - 4 вихованця віком від 13 до 15 років).Гра складається з квестів для кожної категорії.
    Для груп підтримки під час гри буде проводитись танцювальний марафон, у якому визначать кращий виступ команди уболівальників. За результатами гри визначаються команди-переможці - І, ІІ, ІІІ місце у наступних номінаціях: «Найдружніша команда», «Найкмітливіша команда», «Найспритніша команда», «Найкреативніша команда», «Найінтелектуальніша команда».
   Спортивно-патріотичної гри «Котигорошко» проводиться з метою патріотичного виховання молодого покоління, залучення дітей та молоді до вивчення національних культурних традицій, розширення знання дітей про запорізьких козаків, їх традиції, побут, звичаї, пропаганда здорового способу життя та розвиток змістовного дозвілля серед вихованців клубів за місцем мешкання КЗ «Міський дитячо – молодіжний центр» Дніпропетровської міської ради.