Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття соціального проекту Дніпропетровської міської ради «Діти Дніпра»

21 червня  о 18-30 у дитячому  закладі оздоровлення та відпочинку ім. Валентини Терешкової (ж/м Придніпровськ, вул. Гаванська, 11 ) за участі міського голови Бориса Філатова відбудеться урочисте відкриття соціального проекту Дніпропетровської міської ради «Діти Дніпра» . 
Увага!
Від’їзд представників ЗМІ о 17-00 від будівлі міської  ради ( шлагбаум)
Довідка:
Соціальний проект “Діти Дніпра?– це проект, розрахований на дітей 8-12 років, метою якого є безкоштовний відпочинок ,  підвищення патріотичного духу, ознайомлення з основами спортивного орієнтування, елементами козацького побуту, розкриття різноманітних творчих здібностей .
З 20 червня 2016 року, кожний понеділок, з площі Героїв Майдану, комфортабельними автобусами дітей централізовано доставляють в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку ім. Валентини Терешкової. Зміна триває  6 днів. На території дитячого закладу є спортивні майданчики, футбольне поле, зал культури і творчості “Естрада?.
Кількість дітей у загоні – 30 чоловік, з ними працюють вихователь і вожатий. Розміщення - в двоповерхових корпусах по 5 дітей у кімнаті, надається 5-ти разове харчування.
Програму табору забезпечують режисер проекту, хореограф-постановник, керівники гуртків, тренери, інструктори плавання. Всі вони дають можливість дітям спробувати себе у ролі головних дійових осіб у змаганнях, квестах, конкурсах, концертах.    
Кожен день має свою тематику в патріотичному та спортивному напрямках.