Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття 3-го благодійного фестивалю «Жити здорово»

   11 червня о 12.00 у парку Глоби (біля пам’ятника Чкалову) відбудеться урочисте відкриття 3-го благодійного фестивалю «Жити здорово». Про це повідомили в управлінні культури департаменту гуманітарної політики міської ради. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Олександр Шикуленко.
   Фестиваль відкриється спортивним флешмобом «Дніпро, підтримай своїх від Євро до Ріо». Протягом дня у парку працюватимуть різні святкові майданчики в рамках фестивалю, зокрема: благодійний ярмарок, підведення підсумків єдиного проекту для шкіл «Школа – мій рідний дім», екстри-фест, зірковий майстер-клас від футболістів ФК «Дніпро», змагання з гольфу, флорболу, баскетболу, Чемпіонат з черлідингу, ігри та змагання серед родин, майстер-класи по різним видам бойових мистецтв та іншим видам спорту, майданчик творчих майстерень, автографсесія із зірковими гостями фестивалю, дитячий майданчик. 
  Фестиваль завершиться святковим концертом, в якому візьмуть участь Лавіка, Ray Band, ШАNA, ТОЇА,Марія Росинська, Дмитро Іващенко. Зіркова гостя фестивалю – Євгенія Тульчевська.
  Кошти, зібрані з благодійного ярмарку, будуть направлені на потреби будинків-інтернатів та підтримку молодіжних проектів.