Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття відділення Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради та державної нотаріальної контори

10 червня о 15-00 за адресою: вул. Старий Шлях, 5 (Новокодацький район,  м-н Таромске) відбудеться «Відкриття відділення Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради та державної нотаріальної контори». У заході візьмуть участь  міський голова Дніпра Борис Філатов, Міністр юстиції України Павло Петренко, заступник Міністра юстиції – керівник апарату Ганна Онищенко, керівництво Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.
Заплановано відкриття:
1. державної нотаріальної контори;
2. відділення Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради (реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання, віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП);
3. відділу державної реєстрації актів цивільного стану.
 
Додаткова інформація:
Для належної організації, якісного надання громадянам послуг щодо реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання відкриті у приміщеннях Соборної, Шевченківської, Новокодацької, Індустріальної, Самарської районних у місті рад приймальні громадян з питань реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб.
10 червня 2016 року відкриють відділення  щодо здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання осіб у мікрорайоні Таромське.
Крім цього, для наближення громадянина до державної послуги і спрощення отримання цих послуг, за тією ж самою адресою (вул. Старий шлях, 5) заплановано відкриття віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАПу управління адміністративних послуг та дозвільних процедур Департаменту, що забезпечить відкритість та прозорість надання адміністративних послуг, зрозумілість процедур, оперативність у вирішенні питань та забезпечить доступ суб’єктів звернень до інформації про стан, хід та результати розгляду їх звернень.
УВАГА!
Від’їзд журналістів від міської ради ( шлагбаум) о 14-00