Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підписання договору на розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету

     7 червня о 16.00 у приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, біла зала) відбудеться підписання договору на розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету м. Дніпра на депозитних рахунках з Дніпропетровською обласною дирекцією АБ «Укргазбанк». Захід відбудеться за участю міського голови Бориса Філатова.
    Договір підписуватимуть: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директор департаменту економіки, фінансів та міського бюджету міської ради  - Володимир Міллер та директор Дніпропетровської обласної дирекції  АБ «Укргазбанк» - Наталія Камінська.
  
   11 травня 2016 року у міській раді було проведено відкритий конкурс серед банківських установ міста на розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету м. Дніпра на депозитних рахунках. Конкурс проведено, відповідно до діючого законодавства серед банків, у яких держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу.
    Участь у конкурсі прийняли 3 банки: АТ «Укрексімбанк», АТ «Ощадбанк» та  АБ «Укргазбанк». Переможцем визначено банк, який запропонував найвищу процентну ставку за депозитом – Дніпропетровську обласну дирекцію АБ «Укргазбанк».
    Всього буде укладено 6 договорів та розміщено 600,0 млн. грн. на строк від 1 до 2 місяців. Завдяки зазначеним заходам до міського бюджету м. Дніпропетровська додатково надійдуть кошти у сумі близько 14 млн. грн., які місто зможе направити на вирішення нагальних потреб в міському господарстві (благоустрою, житловому фонді, транспорту).