Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття пришкільних таборів

  1 червня о 9.00 у НВО №28 (вул. Дубініна,12) відбудуться урочистості з нагоди відкриття пристосованого табору з денним перебуванням дітей «Крепиш». Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олександра Шикуленка.
У ході заходу: привітання вихованців табору, виступи творчих колективів навчального закладу, екскурсія по пришкільному табору тощо.
    Після цього о 10.00 Олександр Шикуленко відвідає урочистості з нагоди відкриття пристосованого табору з денним перебуванням дітей «Сонечко» на базі школи №23 (просп. Д. Яворницького, 14).
   Цього дня по місту з нагоди Дня захисту дітей відбудеться урочисте відкриття пристосованих таборів з денним перебуванням дітей на базі 129-ти загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів  міста.
   Загалом влітній період 2016 року планується організувати роботу 160-ти таборів на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів (у 2015 році – 156), у яких залучити до відпочинку 10 445 дітей шкільного віку.