Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч міського голови Бориса Філатова з литовської делегацією

 27 травня о 15.30 у приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, біла зала) відбудеться зустріч міського голови Бориса Філатова з литовської делегацією. Про це повідомили в управлінні міжнародних зв’язків міської ради.
  Мета зустрічі – проведення днів Литви в Дніпропетровську; підписання меморандуму про співробітництво між м. Дніпропетровськ та Асоціацією східноєвропейського партнерства та інвестицій (Литва).
  У складі литовської делегації: Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, колишній Посол Литовської Республіки в Україні (2010-2014) Петрас Вайтекунас, Президент Асоціації східноєвропейського партнерства та інвестицій Юріюс Радзявічюс, Почесний консул Литовської Республіки у м. Дніпропетровську Віталій Півняк, заступник Аташе з питань оборони Посольства Литви Міндаугаш Бабонас та Відповідальний секретар ПК Литви у Дніпропетровську Ірина Латиш.
 Одразу  після цього відбудеться прес-конференція міського голови Бориса Філатова та литовської делегації на тему: «Україна-Литва».