Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження команд за зайняте перше місце у Всеукраїнській Юнацькій Баскетбольній Лізі

    27 травня о 14.00  у приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, біла зала) відбудеться нагородження команд за зайняте перше місце у Всеукраїнській Юнацькій Баскетбольній Лізі серед команд дівчат 2000 р. н. сезону 2015-2016 р, у Кубку України U-17  Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги та переможців  у Інтернаціональному юніорському чемпіонаті і у чемпіонаті України серед юнаків з гімнастики спортивної. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту міської ради. У церемонії нагородження візьме участь заступник міського голови Олександр Шикуленко.       
 
    З 20 по 21 квітня 2016 року у місті Київ відбувся фінальний тур Кубку України U-17  Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги серед команд дівчат.  У  турі  прийняли  участь  чотири  команди:  СДЮСШОР-5   ім.   ЗТУ
М. І. Говорунова – ДВУФК м. Дніпропетровськ; КСЛІ-99 м. Київ; РІВНЕНЩИНА-99 м. Рівне; ТІРАС-99 м. Білгород-Дністровський.
Фінальна зустріч відбулася  між  командами  СДЮСШОР-5 ім. ЗТУ М.І. Говорунова – ДВУФК та РІВНЕНЩИНА-99. Виконавши всі установки на гру тренерського штабу команди, дівчата м. Дніпропетровська довели гру до перемоги з рахунком 58-49 на свою користь. Кращими гравцями фінальної зустрічі у команді СДЮСШОР-5 ім. ЗТУ М.І. Говорунова-ДВУФК стали:  Оксана Фастова – 19 очок, та Марія Семеніченко 16 очок.
 
   Фінал Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги серед команд дівчат 2000 р.н відбувся 27-28 квітня у місті Київ. У змаганнях взяли участь команди з усіх регіонів України До фіналу дійшли найкращі чотири: СДЮСШОР-5 ім. ЗТУ М.І. Говорунова – ДВУФК м. Дніпропетровськ;    КСЛІ м. Київ; СДЮСШОР ім. Літвака м. Одеса; ДЮСШ м. Бердянськ. У зустрічі  за  золото чемпіонату зійшлись  команди  СДЮСШОР-5 ім. ЗТУ М.І. Говорунова – ДВУФК м. Дніпропетровськ та СДЮСШОР  ім.  Літвака  м. Одеса. У запеклій боротьбі перемогу з рахунком 69-46 святкували дівчата з Дніпропетровську, які стали Чемпіонами ВЮБЛ  серед  команд  дівчат  2000 р.н. сезону 2015-2016 р.
 Кращими гравцями стали:  Марія Семеніченко – кращій центровий; Федоренко Вікторія – кращій захисник та Гвічіані Пасіко Найкращій Гравець Чемпіонату ВЮБЛ серед дівчат 2000 р.н. сезону 2015-2016 р. Дівчата будуть складати основу для кадетської  збірної України котра у літку 2016 року візьме участь у першості Європи.
         
   Інтернаціональний Кубок з гімнастики спортивної серед юнаків – спортивний захід, що відбувся 29 квітня – 01 травня 2016 року у Будапешті (Угорщина). У змаганнях приймали участь юнаки з Німеччини, Турції, Словенії, Італії, Азербайджану та Угорщини. У перший день змагань відбувалися особисті змагання у багатоборстві, другого дня пройшли фінали у окремих видах програми.
29 квітня 2016 року пройшли змагання у багатоборстві де вихованець Комунального позашкільного навчального закладу «Міська дитячо-юнацька  спортивна з опорних видів спорту» Дніпропетровської міської ради Прохоров Володимир здобув золоту медаль.  01 травня 2016 р. відбулись фінали в окремих видах, де Прохоров В. здобув чотири золоті медалі у вправах на коні, кільцях, брусах та поперечині, дві бронзові медалі у вправах на опорному стрибку та вільні вправи.
 
    02-08 травня 2016 р. місті Івано-Франківськ відбувся чемпіонат України серед юнаків. У закладі взяли участь 150 спортсменів з міст країни. В особистих змаганнях у багатоборстві перемогу здобули вихованці Комунального позашкільного навчального закладу «Міська дитячо-юнацька  спортивна з опорних видів спорту» Дніпропетровської міської ради Прохоров Володимир та  Гордійчук Данил. Спортсмени Дніпропетровська увійшли у вісімку найсильніших гімнастів України, та до резерву збірної України.