Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Військово-патріотична спортивна гра «Прорив»

   21 травня о 9.00 у ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул. Космодромна, 7) відбудеться міська військово-патріотична спортивна гра «Прорив». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпровської міської ради. Привітає учасників заходу радник міського голови Владислав Титарєв та помічник Міністра оборони України, старший лейтенант Тетяна Ричкова.
    У грі візьмуть участь команди, що складаються з 12 учасників – юнаків віком від 14-15 років (8-9 класи) з різних шкіл міста. Зокрема, під час гри командам доведеться пройти етапи: «Знаходження снайперів», «Мінне поле»,  «Перезавантаження особового складу»,  «Смуга перешкод», «Знищення ворожого ДЗОТу», «Подолання зараженої місцевості», «Ворожий рубіж», «Наступ», «Евакуація поранених», «Розвідувальна операція». Переможці та призери гри «Прорив» будуть нагороджені дипломами та кубками.
    Міська військово-патріотична спортивна гра «Прорив» проводиться з метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику України,пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичних навичок.