Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський Фестиваль Здорового Способу Життя "Mishuk Stan Workout Fest"

21 травня о 16:00 на Фестивальному причалі стартує Всеукраїнський Фестиваль Здорового Способу Життя "Mishuk Stan Workout Fest". Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олександра Шикуленка.

     Під час фестивалю буде проведено Спортивний Тест Активності Нації (СТАН) серед юнаків та дівчат шкіл міста Дніпропетровська з 6 по 11 класи, показові спортивні виступи і майстер-класи атлетів Street Workout за участю зірок шоу-бізнесу та спорту, а також патрульній  поліції  міста.

    Також в рамках заходу проходитиме турнір серед мешканців і гостей, які пройдуть попередній відбір. Спеціальна програма – WORKOUT батл

1) Силовий Фрістайл.

2) Встановлення рекордів за номінаціями:

- Підтягування на одній руці;

- Підтягування + 32 кг .;

- Виходи силою на дві руки;

- Віджимання на брусах +48 кг .;

- Утримання елемента "Передній вис" на час;

- БОНУС: віджимання в стійці на руках.

    Головною програмою Фестивалю стане змагання Поліцейських і представників руху Street Workout, під час яких вони виконають спортивний норматив в командній та особистій першості. На усіх присутніх очікують шоу-програми, показові виступи від: Дніпропетровської Федерації "Айкідо-Саторі", клубу Футбольного Фрістайлу "CUBE"; черлідінг клубу "Торнадо". Переможці змагань  будуть нагороджені статуетками, кубками, медалями та дипломами від управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.