Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація Художньої ради при міському голові

   23 травня о 16.00 у приміщенні Дніпровської міської ради (пр. Дмитра Яворницького, 75, 7 поверх, біла) відбудеться презентація Художньої ради при міському голові. Участь у заході візьме очільник міста Борис Філатов.
Художня рада при  міському голові - консультативно-дорадчий орган, що створено для формування пріоритетів розвитку культури у місті, сприяння вирішенню проблем, що існують в культурному середовищі, впровадження нових підходів в управлінні культурними проектами.
При формуванні Художньої ради використовувалась принципово нова філософія – мінімум чиновників, реальний авторитет у культурному середовищі міста, входження до складу не за регаліями, а за бажанням дійсно змінити ситуацію з культурою  на краще.
Головне завдання ради – всіляке сприяння реалізації програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця»: визначення її пріоритетів, окремих заходів та шляхів їх реалізації.
На першому засіданні окрім організаційних питань будуть розглянуті перші масштабні проекти в рамках реалізації зазначеної програми.