Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців фінальних спортивних змагань «Шкільні Ігри Дніпра – 2016» з баскетболу

20 травня о 16.00 у СК «Шинник» (пр. Богдана Хмельницького, 118А) відбудеться нагородження переможців фінальних спортивних змагань «Шкільні Ігри Дніпра – 2016»
з баскетболу. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олександра Шикуленка.
    В рамках проекту «Дніпро спортивна столиця України» в квітні стартували Шкільні ігри Дніпра – 2016. Баскетбол став титульним видом спорту в нинішньому розіграші Шкільної ліги. Три роки тому, в сезоні 2012/2013, за підтримки Федерації і БК «Дніпро» був проведений пробний чемпіонат серед школярів. Цей досвід взяли за основу для нової концепції Шкільної ліги.
   У фінальних змаганнях взяли участь близько 340 учнів загальноосвітніх  шкіл міста. Загалом у змаганнях з баскетболу прийняло участь понад 3000 тис школярів з 117 шкіл Дніпропетровська .
   Переможці  будуть нагороджені кубками, медалями та грамотами від управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.