Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала – концерт міжвузівського фестивалю – конкурсу «Студентська весна – 2016»

19 травня о 16.00 в приміщенні літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбудеться  гала – концерт міжвузівського фестивалю – конкурсу «Студентська весна – 2016».  Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олександра Шикуленка.
Під час заходу проходитиме презентація вищих навчальних закладів міста, що проходитимуть на прилеглій території та алеях біля літнього театру. У кожного навчального закладу буде своя окрема територія (зона), на якій студенти зможуть продемонструвати всі сильні сторони ВНЗ. Також проходитиме урочисте підведення підсумків міжвузівського фестивалю – конкурсу «Студентська весна – 2016», гала-концерт лауреатів. В заході візьмуть участь 200 виконавців та 1300 глядачів.
Протягом квітня у першому турі фестивалю, що складався зі звітних концертів, взяли участь 11 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації, а це більш ніж 200 номерів, 3000 учасників та 5000 глядачів. Під час першого туру журі відібрало лауреатів для участі у гала-концерті та за результатами оцінювання визначили навчальний заклад, який став переможцем у цьому році, про що буде повідомлено під час гала-концерту.
У рамках фестивалю, пройшов конкурс відео-робіт у якому приймали участь виключно команди студентських TV, які представили сім вищих навчальних закладів нашого міста. На розгляд експертів було продемонстровано по 3 відео роботи від кожної команди, що визначило переможця у цій номінації. Про результати буде повідомлено також під час гала-концерту.
 Кращі виконавці та колективи одержують звання “Лауреат фестивалю “Студентська весна”. Вищий навчальний заклад - переможець фестивалю одержує перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю та цінний подарунок.