Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців ХХІV фестивалю-конкурсу «Січеславна-2016»

 
     16 травня о 14.00 у Дніпропетровському академічному молодіжному театрі  (вул. Княза Володимира Великого, 7) міський голова Борис Філатов нагородить переможців ХХІV фестивалю-конкурсу «Січеславна-2016». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
    З 14 по 25 квітня 2016р. проходив перегляд і рецензування вистав вже традиційного ХХІV фестивалю-конкурсу  на здобуття вищої театральної нагороди Придніпров’я «Січеславна-2016». У фестивалі-конкурсі взяло участь 9 театрів Дніпропетровська, Дніпродзержинський академічний театр ім. Лесі Українки, 5 театрів Запоріжжя, 3 театри Кривого Рогу, Павлоградський театр ім. Б. Захави. Журі переглянуло 33 вистави, зазначають в управлінні.
   “Січеславна” та “Надія Січеславни” (конкурс для творчої молоді)- вищі театральні нагороди регіону за досягнення в галузі театрального мистецтва. Фестиваль традиційний, проводиться з 1993 року, заснований Правлінням Дніпропетровського міжобласного відділення Національної спілки театральних діячів України та управлінням культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, Дніпропетровської та Запорізької обласних держадміністрацій, управліннями культури міських рад Дніпродзержинська, Запоріжжя, Кривого Рогу, Павлограда.