Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято «День сім'ї»

14 травня об 11. 30 у парку ім. Лазаря Глоби відбудеться свято «День сім'ї». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Відкриє свято заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Для гостей свята підготували святковий концерт, різноманітні майстер-класи, турнір для сімей із флорболу, сімейні змагання «Тато, мама і я – спортивна сім'я», лицарські бої, фотосесії, квести та інше. Діти зможуть позмагатися у конкурсі малюнків на асфальті. Більшість атракціонів працюватиме з 50% знижкою. Масові гуляння продовжаться до 20.00. Закінчиться свято розіграшем  цінних подарунків - спортивного комплексу для дому, сертифікату на ексклюзивне пошиття штор та сертифікату на проживання у готелю в Європі на двох.
О 10.30 на площі Героїв Майдану розпочнеться акція «Рушник щасливих сімей», під час якої всі бажаючі зможуть на відрізку тканини намалювати свою родину. Потім всі ці відрізки зшиють у єдиний рушник щастя, який занесуть у Книгу Рекордів України. Далі всі родини, які долучились до створення рушника, підуть святковою ходою до парка ім. Лазаря Глоби. Супроводжуватиме парад військовий оркестр, долучаться до ходи і велосипедисти, байкери та святкові машини.