Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Легкоатлетична естафета, присвячена Дню Перемоги, Пам’яті та Примирення

   9 травня о 10.00 від театру опери та балету стартує легкоатлетична естафета, присвячена Дню Перемоги, Пам’яті та Примирення.  Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Реєстрація учасників з 8.45.
   В естафеті візьмуть участь учні загальноосвітніх шкіл - 150 команд, коледжів, студенти технікумів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та ІІІ-ІVрівня акредитації. Загалом близько 1,5 тисячі учасників. Учасники пробіжать за маршрутом: театр опери та балету (старт) – просп. Д.Яворницького – вул. Столярова –   вул. Мостова (поворот (магазин «1000 дрібниць»)) – просп. Д. Яворницького – Площа Героїв Майдану (поворот) – просп. Д.Яворницького – театр опери та балету (фініш).
   Засновниками легкоатлетичної естафети є дніпропетровські ЗМІ, вони і нагороджуватимуть переможців. Зокрема, 34 канал нагородить переможців у номінації «загальноосвітні навчальні заклади»,  9 канал – переможців у  номінації «вищі начальні заклади III-IVрівня акредитації»,   газета «Наше місто» - номінацію «коледжі»,  газета «Днепр Вечерний» - номінацію «вищі начальні заклади I-IIрівня акредитації» та  газета «Зоря» - номінацію «абсолютний переможець».
      Міська легкоатлетична естафета вперше була проведена за ініціативи видань «Зоря» та «Дніпровська правда» 25 жовтня 1944 року - у день визволення міста. Згодом її почали проводити 9 травня.