Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття міжвузівського фестивалю-конкурсу студентської самодіяльності «Студентська весна -2016»

   12 квітня о 16.00 в актовій залі Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна (вул. Лазаряна, 2) відбудеться урочисте відкриття міжвузівського фестивалю-конкурсу студентської самодіяльності «Студентська весна -2016».
   За існуючим положенням вищий навчальний заклад - переможець минулорічного фестивалю відкриває наступний фестивальний конкурс «Студентська весна» та представляє свій виступ поза конкурсом.
   У цьому році  для участі у фестивалі подали заявки 11 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації, а це більш ніж 200 номерів, 3000 учасників та 5000 глядачів.
  «Студентська весна» - це фестиваль-конкурс, який охоплює всі види студентської творчості. Основним завданням фестивалю є – розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед молоді та студентів, створення нових і підтримка існуючих творчих гуртків та колективів.
  Фестиваль проводиться за такими видами та жанрами, як театральне, музичне, хореографічне, циркове, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, оригінальний та розмовний жанр, фото, кіно та відео мистецтво. Цього вперше буде проведено конкурс за звання кращого студентського TV. Під час підготовки та проведення звітних концертів своїх ВНЗ, студенти матимуть можливість проявити  себе, як телеоператори, тележурналісти, режисери. Відео-сюжети, підготовлені журналістами-аматорами, будуть представлені на розгляд  професіональних тележурналістів.