Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо проведення міжвузівського фестивалю-конкурсу студентської самодіяльності «Студентська весна -2016»

      11 квітня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Д. Яворницького , 75, біла зала) відбудеться прес-конференція заступника міського голови Олени Молошної щодо проведення міжвузівського фестивалю-конкурсу студентської самодіяльності «Студентська весна -2016». Прес-конференція відбудеться за участю в.о. начальника управління у справах молоді та спорту міської ради Юлії Павлюк, яка розповість про нововведення конкурсного фестивалю та начальника управління культури та мистецтв міської ради Євгена Хорошилова.  Він розкаже про роль конкурсу у культурному житті студентів.
   «Студентська весна» - це фестиваль-конкурс, який охоплює всі види студентської творчості. Основне завданням фестивалю  – розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед молоді та студентів, створення нових і підтримка існуючих творчих гуртків та колективів.
  Фестиваль проводиться за такими видами та жанрами : театральне, музичне, хореографічне, циркове, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво; оригінальний та розмовний жанр; фото, кіно та відео мистецтво.
  У 2016 році вперше буде проведено конкурс на звання кращого студентського TV. Під час підготовки та проведення звітних концертів своїх ВНЗ, студенти будуть мати можливість проявити  себе, як телеоператори, тележурналісти, режисери. Відео-сюжети, підготовлені журналістами-аматорами, будуть представлені на розгляд   професіональних тележурналістів.