Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття виставки образотворчого мистецтва художників із міста Сум

24 березня о 15.00 у виставковій залі Дніпропетровської організації Національної спілки художників України відбудеться урочисте відкриття виставки образотворчого мистецтва художників із міста Сум (вул. Січеславська Набережна, 11).
На виставці буде представлено близько 80 авторських робіт 25 художників Сумської організації Національної спілки художників України.  Роботи виконані в техніках живопису та графіки (акварель, офорт). Живопис буде представлено в жанрових картинах, натюрморт та пейзаж.
На відкриття виставки приїде делегація художників з Сумської організації Національної спілки художників України у складі голови Сумської організації НСХУ Гопаченко Іван Івановича та заступника голови Сумської організації НСХУ Жулинського Миколи Васильовича.
Дана виставка – це всеукраїнський проект з обміну досвідом художників України. Виставка дніпропетровських художників вже  з 15.03.2016 відкрита в м. Суми в рамках обмінного заходу, який сприяє об’єднанню  різних куточків нашої України, розвиває та збагачує культуру наших областей та міст.
Наступний захід правлінням Дніпропетровської організації Національної спілки художників України заплановано в травні 2016 року з художниками Одеси.
Виставка буде експонуватись з 24.03.2016 по 15.04.2016 в залах Дніпропетровської організації Національної спілки художників України за адресою: вул. Січеславська Набережна, 11 з 10.00 до 16.00, вхід вільний. Вихідні: субота, неділя.