Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святкова зустріч поколінь «Пам'ять через покоління» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та 27-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

12 лютого о 14.00 у Міському палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться святкова зустріч поколінь «Пам'ять через покоління» з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та 27-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан. Про це повідомили у Дніпропетровській міській організації ветеранів України.

Цього дня у Палаці ветерани-воїни локальних війн зустрічатимуться з ліцеїстами військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою, вихованцями міської флотилії моряків та річковиків та учнями інших шкіл міста. Старше покоління поділиться з молоддю спогадами та історіями власного життя. Також під час заходу виступатимуть творчі колективи міста.

15 лютого відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та річниця виведення військ з Республіки Афганістан.