Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття ісламського культурного центру

29 січня об 11.30 по вул. Столярова, 5 відбудеться відкриття ісламського культурного центру. Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Бориса Філатова.
 
Ісламський культурний центр стане першим в історії Придніпров'я ісламським закладом, що дозволить задовольняти як суто релігійні потреби мусульман, так і виконувати культурні, навчальні, наукові та соціальні функції. Структура центру включатиме в себе мечеть, конференц-залу, жіночий відділ, бібліотеку, навчальні класи та зону відпочинку, зазначають в управлінні.
 
Керівником ісламського культурного центру є імам релігійної громади мусульман Дніпропетровська “Відродження” Едгар (Абдульганій) Девлікамов, має вищу ісламську освіту і ступінь магістра шаріатьских наук. Сама релігійна громада існує з 1998 року, додають в управлінні.
 
Ісламський культурний центр у Дніпропетровську стане 9 подібним центром, що входить до мережі Духовного управління мусульман України “Умма” (ДУМУ “Умма”).