Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Закриття фестивалю

24 січня о 12.00 в академічному театрі ім. М. Горького відбудеться урочисте закриття XХІІІ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва», гала-концерт та нагородження переможців. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю в.о. заступника міського голови Олени Молошної.

У цьогорічному XХІІІ Всеукраїнському фестивалі «Від Різдва до Різдва» взяли участь 53 хорові колективи з Дніпропетровська, області та інших куточків України. Переможців обирали у багатьох номінаціях - кращі церковні хорові колективи (церковно-приходські колективи, колективи духовних закладів та дитячі), кращі світські хорові колективи (аматорські колективи та професійні), кращі регенти церковних хорових колективів, кращі керівники світських хорових колективів та кращі солісти світських та церковних колективів.

Переможці фестивалю отримають дипломи лауреата та подарунки. Всі учасники будуть нагороджені Благословенною грамотою митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Владики Іринея, зазначають в управлінні.