Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

22 січня о 16.00 у театрі ім. Горького відбудеться урочисте відкриття ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів "Від Рідва до Різдва"

22 січня о 16.00 у театрі ім. Горького (просп. Карла Маркса, 97) відбудеться урочисте відкриття ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів "Від Рідва до Різдва". Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Від імені міського голови Бориса Філатова учасників фестивалю привітає в.о. його заступника Олена Молошна.
 
Фестиваль проходитиме з 22 по 24 січня. На фестиваль з’їдуться 53 хорові колективи з Дніпропетровська, області та інших куточків України. Оцінюватиме учасників фестивалю високопрофесійне журі, яке очолює Митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Владика Іриней. Постійними ведучими фестивалю є настоятель Спасо-Преображенського кафедрального собору, протоієрей Ярослав Денека та матушка Ангеліна Нечипорук. Нагородження переможців та гала-концерт проходитиме 24 січня о 12.00, додають в управлінні.