Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо

    16 січня об 11.00 на базі позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6 (пр. Слобожанський, 36д ( Проспект Правди) відбудеться Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників змагань міський голова Борис Філатов.
    У змаганнях візьмуть участь близько 100 юнаків та дівчат 1999-2001 року народження із Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Павлограду, Синельникового, Марганцю та Нікополя. Переможців нагородять медалями та дипломами, зазначають  в управлінні.
   Змагання є відбірним стартом у збірну команду області для участі в Чемпіонаті УкраїниU18. Кадетську Вдалий виступ на національному старті дасть шанс молодим спортсменам змагатися за Кубки Європи, за підсумками яких буде сформована команда на Чемпіонат Європи U18 (1-3 липня, Болгарія, Софія).
   Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо  проводиться з метою розвитку молодіжної спортивної культури, додають в управлінні.