Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пізнавально-розважальна гра-квест для дітей міста «Святий Миколай шукає захисників!»

    22 грудня з 13.00 до 14.00 на території Міського дитячого парку Лазаря Глоби (біля літнього театру)відбудеться святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая у форматі соціальної пізнавально-розважальної гри-квесту для дітей міста «Святий Миколай шукає захисників!» під девізом: «Новий рік – Нова поліція – Нові друзі». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
Привітає учасників заходу міський голова Борис Філатов.
   У грі візьмуть участь 9 команд учнів навчальнихзакладівміста віком 8-12 років. Разом із лідерами своїх команд – поліцейськими – школярі змагатимуться, виконуючи спортивні й творчі завдання на різних конкурсних станціях. Конкурсні станції передбачають змагання у вікторинах з правил безпеки руху та поведінки під час залізничних перевезень, визначних місць Дніпропетровська, а також в ерудиції, кмітливості, умінні разом із поліцейськими – очільниками команд – приймати правильні колективні рішення і, звичайно ж, захоплюючі спортивні перегони. Команда – переможець першою знайде мішок із подарунками від Святого Миколая і роздасть їх усім учасникам гри. Відновити свої сили захисники Миколая зможуть завдяки польовій кухні із смачною кашею та гарячим чаєм.
   Організаторами заходу є Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області та громадська організація «Яскрава країна», які пропонують дітям новий формат дозвілля, що одночасно розвиває їх фізично й інтелектуально.