Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкритий Кубок Дніпропетровська з тхеквондо ВТФ DneprCup 2015

    12 грудня о 13.00 у спортивному комплексі стадіону «Метеор» (вул. Макарова, 27 а)  стартує «Відкритий Кубок Дніпропетровська з тхеквондо ВТФ DneprCup 2015». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
    У змаганнях візьмуть участь близько 500 спортсменів.  Змагання проводяться згідно з діючими правилами змагань тхеквондо ВТФ з використанням електронної системи DaeDo та електронних шоломів DaeDo (для усіх вікових груп окрім дітей), та систем відео повтору (для дорослих  та юніорів). Змагання проводяться у різних вагових та вікових категоріях. Переможців нагородять медалями та грамотами від управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської раді. Командні результати визначаються за найбільшою кількістю золотих медалей, отриманих спортсменами-учасниками змагань, зазначають в управлінні.
  Чемпіонат з тхеквондо ВТФ проводиться з метою розвитку молодіжної спортивної культури, пропаганди спорту, здорового та активного способу життя, додають в управлінні.