Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з експертами Асоціації економічного розвитку гмін

 
     5 листопада о 9.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. К. Маркса, 75, кім. 724) відбудеться зустріч представників виконавчих органів міської ради та слухачів третього модульного курсу безкоштовного соціально - просвітницького проекту «Навігатор підприємця» з експертами Асоціації економічного розвитку гмін (м.Щецин, Польща). Захід проводиться в рамках заключного етапу проекту «Соціальний вимір нової економіки м. Дніпропетровська», який одержав перемогу в конкурсі в рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії, яка фінансується урядами Канади та Польщі (у співпраці з Міністерством закордонних справ Республіка Польща). Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій.
     На зустрічі обговорюватимуться шляхи пошуку та залучення інвестицій в розвиток малого та середнього бізнесу, як складової економіки на прикладі  Польщі.
    Основною метою проекту є вдосконалення професійної спроможності  структур, які відповідають за місцевий економічний розвиток та розвиток підприємництва в м. Дніпропетровську, додають у департаменті.