Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття V Всеукраїнського дитячо-юнацького конкурсу образотворчого мистецтва «Козацькому роду нема переводу»

12 жовтня о 16.00 у музеї «Літературне Придніпров’я»(просп. К.Маркса, 64) відбудеться відкриття V Всеукраїнського дитячо-юнацького конкурсу образотворчого мистецтва «Козацькому роду нема переводу». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
   На конкурс презентовані роботи 16 шкіл України – із Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Тернівки, смт. Петриківки, Запоріжжя,  Полтави, Кременчука, Херсону, Рівного та інших міст. У конкурсі візьмуть участь близько 130 учасників. На виставці буде представлено 60 робіт, всі вони  виконані в різноманітних техніках: живопису, графіки, оригінального петриківського розпису, аплікації, кераміки, прикладного мистецтва, зазначають в управлінні.
  П’ятий Всеукраїнський  конкурс дитячої творчості «Козацькому роду нема переводу»  проводиться з метою зацікавити юних художників засобами образотворчого мистецтва до вивчення історії рідного краю, матеріальної культури та традицій українського народу, додають в управлінні.