Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Змагання з мотоциклетного кросу

   10 жовтня о 12.00 на Донецькому шосе (на стадіоні корпорації «Агро-Союз») стартуватимутьзмагання з мотоциклетного кросу. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.Захід присвячено пам'яті генерала Юхима Пушкіна та річниці визволення від німецько-фашистських загарбників.
 Планується, що у змаганнях візьмуть участь спортсмени з усієї України, очікується близько 200 учасників. За першість змагатимуться мотоциклісти від 6 до 60 років, їм необхідно буде здолати трасу з трамплінами та поворотами. Вперше за перемогу боротимуться і жінки, зазначають в управлінні.
   11 жовтня о 17.00 на Донецькому шосе (на стадіоні корпорації «Агро-Союз») відбудеться нагородження переможців змагань з мотоциклетного кроссу. Переможців у кожній віковій категорії заступник міського голови Ірина Зайцева нагородить кубками, медалями та грамотами.
   Організатори цьогорічних змагань - Федерація мотоспорту Дніпропетровська «Славутич» та управління  у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.