Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ХІ етап програми обов’язкового навчання плаванню учнів молодших класів

    7 жовтня о 15.30 на базі басейну спортивного комплексу  «Метеор»  (вул. Макарова, 27) стартує ХІ етап програми обов’язкового навчання плаванню учнів молодших класів (2-4 класи). Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
    У програмі презентації відбудеться «Водне шоу», у якому будуть представлені усі стилі плавання та стрибки у воду видатних спортсменів. До занять з плавання протягом ХІ етапу буде залучено 367 школярів із шести загальноосвітніх шкіл - № 6, 15, 30, 34, 46, 101, вони навчатимуться у басейні спортивного комплексу  «Метеор». Тренери вчитимуть дітей плаванню упродовж трьох місяців (24 заняття). По завершенню етапу діти складають іспит і показують  чому вони навчилися. Школярі отримують сертифікати та значки «Я вмію плавати» , зазначають в управлінні.
    Програма з плавання серед учнів молодших класів стартувала у 2007 році. З того часу вже проведено десять  етапів, під час яких навчилися плавати   9 тисяч 344 тисяч дітей з 46 загальноосвітніх закладів, додають в управлінні.