Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч першого заступника міського голови Анатолія Крупського з керівником Проекту "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (МЕР).

9 вересня о 14.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч першого заступника міського голови Анатолія Крупського з керівником Проекту "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (МЕР),
що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) Ларрі Гудом. Про це повідомили в управлінні міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради.
    Мета зустрічі – обговорення питань співпраці між Дніпропетровською міською радою та Проектом USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні", а також приєднання Дніпропетровська до Угоди Мерів, зазначають в управлінні.
    Після цієї зустрічі о 15.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, сесійна зала)перший заступник міського голови Анатолій Крупський та Ларрі Гуд візьмуть участь в урочистому відкритті «Днів Сталої енергії», які проходитимуть у місті з 9 по 12 вересня. Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.
    «Дні Сталої енергії» - інформаційна кампанія, яка спрямована на інформування та стимулювання мешканців міста до зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів через впровадження заходів з підвищення енергоефективності. Захід організовано за сприяння Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Асоціації «Енергоефективні міста України», Громадянської мережі ОПОРА.
    В рамках затвердженого плану проведення Днів Сталої енергії у місті будуть проходити тематичні заходи, події та акції, у тому числі за участю бюджетних установ та організації, комунальних, промислових, торговельних підприємств, фінансових та громадських організацій, вищих навчальних закладів, ділових партнерів міста. Серед загальноміських заходів: виставки-конкурси учнівських творів, плакатів, малюнків, виробів на тему енергоефективності та збереження природних ресурсів і навколишнього середовища;  тематичні виставки в бібліотеках, роздача інформаційних матеріалів; екскурсії для школярів по виробничим підприємствам міста; показ фільмів на екологічну тематику;
спортивні заходи та змагання, велопробіг; освітні семінари, дискусійні форуми і круглі столи; презентації навчальних програм з енергоощадності і захисту клімату; виступи учнів та студентів з презентацією результатів власних досліджень щодо енергоефективності та застосування відновних джерел енергії тощо, зазначають у департаменті.