Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття фотовиставки фотохудожника Василя Куліченка “Моя земля”.

  7 вересня о 12:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75 6 поверх) відбудеться урочисте відкриття фотовиставки фотохудожника Василя Куліченка “Моя земля”. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. Виставка проходить до Дня міста.
   В експозиції близько 40 робіт автора, виконаних у 2010-2014 роках, на яких зображені  пейзажи та панорами міста, зокрема, представлено сучасні новобудови центральної частини Дніпропетровська – це торгівельно-ділові центри «Мост-Сіті», «Босфор», «Каскад-Плаза» та нові житлові масиви. На окремих роботах зображені пейзажі, які автор знімає вже понад 30 років.
   Василь Куліченко є головою обласного відділення Національної Спілки фотохудожників України. Основна концепція фотовиставки полягає в тому, що фотохудожник намагається показати нові будинки сучаснихих архітектурних стилів, які стали прикрасою нашого міста, донести до мешканців Дніпропетровська красу рідного краю в незабутніх куточках природи, яка нас оточує навколо.
    Роботи фотографа прикрашатимуть хол міської ради протягом року. Напередодні наступного Дня міста там виставлять роботи іншого  фотохудожника.