Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у Дніпропетровську.

   31 серпня о 14.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у Дніпропетровську. Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю в.о. міського голови Галини Булавки та першого заступника міського голови Анатолія Крупського.
   У засіданні візьмуть участь члени координаційної ради, підприємці малого та середнього бізнесу, керівники громадських організацій підприємців. Учасники заходу з-поміж іншого обговорюватимуть актуальні питання розвитку підприємництва, у тому числі щодо просування місцевих товаровиробників, впровадження проектів соціального підприємництва тощо, зазначають у департаменті.
   На сьогодні у Дніпропетровську  працюють понад 110  тисяч підприємців. За вісім місяців поточного року до бюджету міста від діяльності малого і середнього підприємництва надійшло 228,4 мільйонів гривень, що на 30% більше, ніж за аналогічний період минулого року, додають у департаменті.