Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відбірковий етап Української Стрітбольної ліги 3х3 «Dnipro Streetball Cup».

   8 липня о 10.00 у парку ім. Лазаря Глоби відбудеться відбірковий етап Української Стрітбольної ліги 3х3 «Dnipro Streetball Cup». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.Привітає учасників змагань заступник міського голови Ірина Зайцева.
   У змаганнях візьмуть участь близько 300 спортсменів. В рамках турніру  відбудуться змагання для юнаків віком до18 років, турнір серед чоловічих та жіночих команд. Зокрема, програмою турніру передбачено: відбірковий турнір Української стрітбольної ліги 1х1для гравців до18років; відбурковий турнір 3х3 віком від 19 років та відбірковий турнір 3х3 для жінок;  конкурс данків (кидки, коли баскетболіст закидує м'яч у корзину зверху. Переможців турніру 3х3 «Dnipro Streetball Cup» нагородять кубками, медалями та призами, зазначають в управлінні.
     Організатори відбіркового етапу Української Стрітбольної ліги 3х3 -  баскетбольний клуб «Дніпро», Дніпропетровська федерація баскетболу 3х3 та управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, додають в управлінні.