Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ІІІ Міський фестиваль рок-виконавців «ДніпроРок-2015»

  18 липня о 13.00 на пляжі Міського парку культури та відпочинку   ім. Воронцова стартує ІІІ Міський фестиваль рок-виконавців «ДніпроРок-2015». Про це повідомили  в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
  Фестиваль буде проходити у 3 етапи: 2 відбіркових тури (18 липня та 22 серпня), під час яких змагатимуться колективи різних напрямків рок-музики та гала- концерт переможців 12 вересня на День міста, зазначають в управлінні.
   Для гостей фестивалю організатори підготували розважальну програму - байк-клуб «Баламут-бразерс» представить виставку мотоциклів, на подвір’ї студії ковальства «Live Metall» проводитимуть майстер-клас, під час якого гості свята зможуть зробити талісман рокера – монету «Рок-зона», на пляжі проходитимуть різноманітні конкурси. Ввечері всі бажаючі зможуть переглянути файєр –шоу, додають в управлінні.
    Організаторами фестивалю рок-виконавців «ДніпроРок-2015» є управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради та дніпропетровська спільнота рок-музикантів «DneprRockCommunity».