Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Олімпійський день бігу.

6 червня о 9.30на фестивальному майданчику центрального парку ім. Глоби стартує Олімпійський день бігу. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників спортивного свята заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Реєстрація учасників розпочнеться о 8.45 на фестивальному майданчику центрального парку ім. Глоби. В Олімпійському дні бігу візьмуть участь керівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, представники державних установ та громадських організацій, відомі спортсмени та тренери, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл, студенти та любителі спорту — загалом близько півтори тисячі учасників. У програмі заходу легкоатлетичний пробіг в 1 милю ( приблизно 1 тисяча 600 метрів), конкурс малюнків на олімпійську тематику,  турнір з шахів та шашок, ігри у флорбол та стрітбол, показові виступи команди черліденгу та айкідо, зазначають в управлінні.
  Організатори акції - Національний олімпійський комітет,  управління у справах молоді та спорту міської ради та федерація легкої атлетики. Олімпійський день  проходить в усьому світі на честь заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року).Захід проводиться з метою популяризації фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, додають в управлінні.