Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Благодійний фестиваль "Жити Здорово"

   6 червня о 12. 00  у парку ім. Л. Глоби(біля пам’ятника В. Чкалову)відбудеться відкриття другого благодійного фестивалю «Жити здорово», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Об 11.00 у парку (на майданчику встановлення новорічної ялинки) в рамках фестивалю проходитиме спортивний флеш-моб, а також встановлення спортивного рекорду України з віджимання на брусках:на 50-метрових брусках одночасно віджиматиметься максимальна кількість людей. Цей рекорд фіксуватимуть представники Міжнародної федерації«STREET WORKOUT».
  Фестиваль проходитиме у парку протягом усього дня. Зокрема, відбудуться змагання з STREETWORKOUT, молодіжний форум, під час якого будуть підведені підсумки конкурсів «Успішний Я», «Здоровий Я», «Діти дітям», нагородження переможців конкурсу «Школа своїми руками». Зі школярами зустрінуться президент фонду волонтерів України Тимофій Нагорний та керівник всеукраїнської організації «Стріт Воркаут» Денис Мінін. Крім того, проходитимуть майстер-класи з різних видів бойових мистецтв, аматорські змагання з баскетболу та флорболу, виступатимуть творчі колективи міста. Також відбудуться майстер-класи з виготовлення виробів народного промислу, ярмарка-продаж товарів вітчизняного виробництва, зазначають організатори.
   Завершиться фестиваль  святковим концертом о 17.00,під час якому виступатимуть відомі гурти та виконавці: Ярмак, Олексій Кузнєцов, YarosLove, ТОЇЯ, Натоліч та інші. Кошти, зібрані від спонсорів фестивалю, будуть направлені на допомогу дітям та родинам із зони АТО,дітям-сиротам, школам, які беруть участь у проекті «Школа – мій рідний дім».
    Благодійний фестиваль «Жити здорово» організований громадською організацією «Разом за квітучу країну», громадським союзом «Єдиний простір», та всеукраїнською організацією «Стріт Воркаут» за підтримки Дніпропетровської міської ради.